fbpx

Organisation

Bestyrelsesudd. (2+2 dage)

Hvordan sikrer man sig som bestyrelsesmedlem, at man skaber reel værdi? OBS - Early Bird pris frem til d. 12. juli 33.495-kr.

Bliv klar til en fremtidsorienteret bestyrelse.

Bestyrelsens opgave er at skabe værdi gennem rammer og retninger, men hvordan sikrer man sig, som bestyrelsesmedlem, at man skaber reel værdi?
Det handler blandt andet om at være helt bevidst om sin egen rolle som bestyrelsesmedlem, samt at finde frem til det overordnede formål ved at være en del af en fremtidsorienteret bestyrelse.

Bestyrelsesuddannelsen har særligt fokus på VÆRDISKABELSE, PURPOSE og OMSÆTTELIGHED.
Der vil være mulighed for at tilbringe aftenen sammen med både undervisere, andre ledere og professionelle bestyrelsesmedlemmer.
Det giver en unik chance for at netværke, dele erfaringer og bringe dine emner ind i debatten.

Formål: Uddannelse Danmark og Scandinavian Impact tilbyder i samarbejde med Business Lolland-Falster en helt særlig og skræddersyet bestyrelsesuddannelse.
Uddannelsen giver dig som deltager, de nødvendige færdigheder og kompetencer, der skal til for at kunne efterkomme de krav, forventninger og kvalifikationer, der er helt centrale for at kunne fungere som et effektivt og værdiskabende bestyrelsesmedlem i enhver virksomhed.
Rollen som værdiskabende bestyrelsesmedlem bygger på en særlig indsigt i dig selv, dit ”purpose”, dit kendskab til adfærd og den individuelle motivation, både hos dig selv og andre.
Bestyrelsesuddannelsen har en varighed over 2 x 2 dage, med det ene formål at skabe dyb og værdifuld viden samt øge og styrke dit netværk. Under hele uddannelsen deltager en række eksterne indlægsholdere, der alle besidder de brugbare og kravspecifikke spidskompetencer, der skal til for at kunne sidde i en professionel bestyrelse. Formålet er desuden at din nye viden og læring skal kunne omsættes i praksis umiddelbart efter endt uddannelse.

Hvilke emner dækker kurset:

  • Bestyrelsens Why
  • Bestyrelsens Interessent landskab
  • Erindringer om fremtiden
  • Bestyrelsen What
  • Etiske overvejelser
  • Juridiske og reguleringsmæssige rammer
  • Finansiel forståelse
  • Corporate governance  principper
  • Bestyrelsens How
  • Det gode team
  • Risikostyring
  • Årshjul
  • Egne kompetencer og styrker
  • Udarbejdelse af CV
  • Hvordan arbejder med at gøre rollen værdiskabende
  • Hvilken værdi kan/vil jeg skabe?

Målgruppe: Alle der ønsker en dybere forståelse, samt øge egne kompetencer indenfor bestyrelsesarbejdet.
Ønsker du at udvide din karriere med bestyrelsesarbejde eller skifte til at blive fuldtids bestyrelsesprofessionel?
Er du erfaren bestyrelsesmedlem eller formand og ønsker ny inspiration, opdateret viden og nye perspektiver på, hvordan dine bestyrelser kan blive mere effektive og mere værdiskabende?
Måske er du direktør/virksomhedsejer og ønsker at styrke din virksomhed med en professionel bestyrelse?
Som konsulent, advokat, revisor eller en anden professionel rådgiver, kan du udvide din viden om bestyrelsespraksis for at kunne tilbyde endnu bedre rådgivning og service.
Uanset om du er rådgiver, virksomhedsejer, ny i bestyrelsessammenhæng eller har mange års erfaring
og flere bestyrelsesposter, vil du kunne få værdi af bestyrelsesuddannelsen.

Datoer:
Første modul: 30. & 31. oktober inklusiv overnatning
Andet modul: 27. & 28. november inklusiv overnatning 

Sted:

Dag 1: Sukkerfabrikken, Sakskøbing (8.30 -16.00) + eftermiddag på Bandholm Badehotel (16.00 – 22.00) Overnatning på Bandholm Badehotel

Dag 2: Bandholm Badehotel (8.30 – 16.00)

Dag 3: Sukkerfabrikken, Sakskøbing (8.30 -16.00) + eftermiddag på Bandholm Badehotel (16.00 – 22.00) Overnatning på Bandholm Badehotel

Dag 4: Bandholm Badehotel (8.30 – 16.00)

Der vil være morgenmad fra kl. 08.30 på dag 1 og 3, og fuld forplejning alle dage.
På begge moduler starter undervisningen kl. 09.00 i Sakskøbing og slutter kl. 16.00 dag 2 i Bandholm.

Tilmelding til dette kursus er bindende, men med mulighed for at erstatte deltagernavn.

Undervisere

Ulrik Lynge
Ulrik er en af de mest erfarne foredragsholdere i Danmark, med mere end 20 års erfaring. Han er samtidig en stærk underviser med erfaring fra både private samt offentlige virksomheder. Ulrik underviser, motiverer og coacher ligeledes eliteidrætsudøvere, skuespillere samt ledere på alle niveauer når der skal arbejdes med udstråling, performance, og fastholdelse af den gode præstation.
Søren Filbert
Erfaren topleder og bestyrelsesformand
Søren Filbert er en erfaren topleder med mere end 15 års erfaring i toppen af dansk erhvervsliv, senest som direktør for Krifa. Søren har gennemført bestyrelsesuddannelser i både Frankrig og USA og har stor erfaring fra både danske og udenlandske bestyrelser, som både medlem og formand. Søren har et stort fokus på værdien i alt hvad vi foretager os – giver det ikke værdi, giver det ikke mening.
Rikke Maria Falck Jensen
Advokat og bestyrelsesmedlem
Rikke er partner i Accura og er en højt kvalificeret ejendomsadvokat. Hun rådgiver danske og internationale kunder, herunder institutionelle og private investorer, udviklere, entreprenører og bygherrer. Rikke har særlig ekspertise inden for ejendomstransaktioner, men har desuden stor erfaring med generel erhvervsret og sidder med i bestyrelsen hos Accura
Steen Dahl Andersen
Statsautoriseret revisor & mentor
Steen Dahl Andersen er statsautoriseret revisor, partner og direktør i Piaster revision. Steen har mange års erfaring med undervisning og er ligeledes mentor for en lang række revisorer. Steen har arbejdet som controller i teknologi- og medicinalvirksomheder i Danmark og Storbritannien.
Simon Fuglsang Østergaard
Senior advisor & futurist
Simon Fuglsang Østergaard er fremtidsforsker og seniorrådgiver hos Copenhagen institute for futures studies. Han arbejder med strategisk fremsyn i bred forstand, samtidigt med at han er en erfaren læringsoplevelsesdesigner og facilitator. Simon tror på at alle team er i stand til at udvikle simple processer, der giver dem mulighed for bedre at forudse fremtiden.

Praktisk information

30-10-2024 08.30 - 22.00

Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing

Pris

36.495

Tilmeldingsfrist 2024-10-22 00:00

Tilmeld

FAQ

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig et kursus, ved at sende en email til info@scandinanvianimpact.com, med besked om hvilket kursus du ønsker at deltage i. Herefter vil du modtage en mødeindkaldelse på email til kurset, samt en faktura.

Kører der offentlig transport til jer?

Tog: Du kan køre med toget til Sakskøbing station, hvor lokalbanen stopper. Toget kører ca hver halve time fra hhv. Nykøbing Falster og Nakskov. Når du ankommer på Sakskøbing station, skal du gå 1,4 km gennem Sakskøbing by, for at ankomme til vores adresse, Sukkerfabrikken 26, 4990 Sakskøbing (linket viser rutevejledning via Google Maps).

Se opdaterede køreplaner på www.rejseplanen.dk

Hvor parkerer jeg?

Vi har gratis parkering, og du kan parkere på det asfalterede areal rundt om vores adresse. Der vil være max. 50 m. at gå til vores hoveddør.

Hvor mange kurser kan jeg tilmelde mig?

Der er ikke nogen begrænsning på antal kurser du kan tilmelde dig.

Kan jeg tilmelde en kollega?

Du kan sagtens tilmelde en eller flere kollegaer. Vær dog opmærksom på, at hvis du ønsker at tilmelde mere end 5 personer fra din organisation, beder vi dig kontakte os. Så kan vi i fællesskab finde ud af, om vi skal lave et særskilt, skræddersyet kursus for jeres team eller organisation.

Skal jeg betale noget for at deltage?

Alle kurser har en pris som fremgår af kursus omtalen. Forud for kursets afholdelse, vil du modtage en faktura for din deltagelse. Denne skal betales forud for kurset.